Внимание!

Банер

Приятели

Банер

Турнири и нови постижения!

На 16.03.2013 се проведе международен турнир "Никон Опен". Карате клуб Файтърс-НСА взе 1 сребърен медал в лицето на Павел Стоянов, който е и треньор в залата на клуба в Нови Искър.

На 17.03.2013 в Кюстендил се проведе международен турнир в памет на нашия приятел и съотборник Светослав Иванов, организиран от местния клуб "Шурикен". Карате Клуб Файтърс-НСА взе участие с 12 състезатели и завоюва 3 златни И 3 сребърни медала. Златото взеха: Веселин Димитров (в категория до 68 кг), Любомир Нецов (в тежка категория над 78 кг) и отбор в състав Силвестър Гьолски (треньор в залата в НСА), Павлин Дишев, Любомир Нецов и Веселин Димитров. Сребърни медали на клуба донесоха Илиана Лупанова (в категория до 60 кг), Иво Арсов - член на управителния съвет на клуба (в тежка категория) и Павел Стоянов - треньор в залата в Нови Искър (в категория до 78 кг). Поздравления на всички за добрата игра! Да благодарим и на състезателите, които не успяха да вземат медали за клуба, но въпреки това ни представиха достойно: Никола Николов, Иван Игнатов, Денис Богданов, Мартин Стоилов, Надежда Младенова, Симона Димитрова.

Тези два турнира бяха първото участие на клуба с новите екипи. Клуб Файтърс-НСА наскоро сдоби целия си отбор с нови анцузи, тениски и чорапи благодарение на фирма "Геотех".

Важно!

Банер