Внимание!

Банер

Мини Календар

П В С Ч П С Н
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Приятели

Банер

Турнири и нови постижения!

На 16.03.2013 се проведе международен турнир "Никон Опен". Карате клуб Файтърс-НСА взе 1 сребърен медал в лицето на Павел Стоянов, който е и треньор в залата на клуба в Нови Искър.

На 17.03.2013 в Кюстендил се проведе международен турнир в памет на нашия приятел и съотборник Светослав Иванов, организиран от местния клуб "Шурикен". Карате Клуб Файтърс-НСА взе участие с 12 състезатели и завоюва 3 златни И 3 сребърни медала. Златото взеха: Веселин Димитров (в категория до 68 кг), Любомир Нецов (в тежка категория над 78 кг) и отбор в състав Силвестър Гьолски (треньор в залата в НСА), Павлин Дишев, Любомир Нецов и Веселин Димитров. Сребърни медали на клуба донесоха Илиана Лупанова (в категория до 60 кг), Иво Арсов - член на управителния съвет на клуба (в тежка категория) и Павел Стоянов - треньор в залата в Нови Искър (в категория до 78 кг). Поздравления на всички за добрата игра! Да благодарим и на състезателите, които не успяха да вземат медали за клуба, но въпреки това ни представиха достойно: Никола Николов, Иван Игнатов, Денис Богданов, Мартин Стоилов, Надежда Младенова, Симона Димитрова.

Тези два турнира бяха първото участие на клуба с новите екипи. Клуб Файтърс-НСА наскоро сдоби целия си отбор с нови анцузи, тениски и чорапи благодарение на фирма "Геотех".

 

Изпит за техническа степен

На 2-ри март 2013 се проведе изпит за техническа степен в Клуб FIGHTERS-NSA. На изпита се явиха 25 каратисти, 21 от които успяха да защитят степен 8-мо Кю (жълт колан) и четирима, които защитиха 6-то Кю (зелен колан). Изпитната комисия бе в състав: Радослав Пенов - втори дан, президент на Клуб FIGHTERS-NSA, Иво Арсов - първи дан, член на управителния съвет на клуба, Милен Желязков - първи дан, член на управителния съвет на Клуб FIGHTERS-NSA и световен шампион. Следващият изпит за техническа степен ще се проведе на 30-ти март. Той е предвиден за неявилите се на последната дата и за тези, които се борят за по-висока степен. Успех и честито на всички, защитили степени.

 

Турнир "Млади приятели на полицията"

На 08.12.2012 се проведе ежегодният турнир „Млади приятели на полицията". Филип Тофик от клуб Файтърс-НСА завоюва 3 място. Честито!

 

Клубът има нов генерален спонсор

Клуб FIGHTERS-NSA има удоволствието да представи логото на нашия генерален спонсор - ГЕО ТЕХ ГРУП. То ще стои на екипите ни за тренировки и състезания и ще бъде с нас навсякъде където отидем. Благодарим за щедроста и вярата в българския спорт и в нас!

 

Сенсей Пенов - треньор на годината на НСА

На 13.12.2012 треньорът на Карате клуб Файтърс-НСА бе награден за треньор номер 1 на Националната Спортна Академия за 2012 година. Всяка година ръководството на Академията избира един от измежду всички треньори, преподаващи общо 55 спортни дисциплини. Сенсей Радослав Пенов е поласкан от признанието и иска да благодари на ръководството на Националната спортна академия за оказаната чест и на всички членове на клуб Файтърс-НСА за тяхната съвестна работа и всички завоювани за клуба постижения.

 

Важно!

Банер

Анкета

Защо решихте да тренирате карате?
 

Facebook